Znaczy że podpisałeś umowę przedwstępną?
Zmiana sytuacji finansowej - poszukiwania nówki czas zacząc
Zwiń
X
-
ja tak samo zrobiłem parę lat temu i jestem zadowolony, nabyłem małą działkę nad morzem w chłapowie (koło władysławowa), niech sobie leży, niedaleko morza, budowlanka, pozwolenie na budowe mam, ale nie planuje tam mieszkać, więc za jakiś czas to pogonie i na tym spokojnie przytnę
To dobry pomysł naprawdę- inwestycja w nieruchomość.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltZamieszczone przez Agamek12leży sobie i zarasta brzózkami...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12a ile czasu ważne jest pozwolenie na budowę?
Ja też mam trochę więcej jak ćwierć hektara na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim. Ogrodziłem, złożyłem "podanie o prąd" i czekam. Ożenić tego nie zamierzam, raczej jakiś domek postawić w dalszej perspektywie.
Komentarz
-
-
2 lata,ale to mozna obejsc,po 2 latach wpis geodety,ze wytyczono budynek i znowu 2 lata wazny do kolejnego wpisu :-)
Co do planu-ta dzialka moze nie byc w planie,wazniejsze wtedy,czy graniczy z dzialka zabudowana.
I jeszcze 1000% przbebicia pod autostrade ktos napisal-nie jest to mozliwe.Robia teraz drogowcy operat szacunkowy,daja ciut ponad cene rynkowa i jak sie nie godzisz,to robia to specustawa poprzez wywlaszczenie.
Pozdr.
Lashlo
Komentarz
-
-
Pozwolenie 2 lata działka póki co stoi pusta. Dokładnie póki co umowa przedwstępna. Znany póki co adres nieruchomości Mieczewo ul Brzozowa. Działka na samym końcu ulicy. Konkretny numer działki wpisze jak sfinalizuje transakcje. Dla przypomnienia to jest Gmina Mosina.
Dokładnie ta gdzie jest czerwona kropka :-)
[ Dodano: Wto 29 Mar, 11 17:27 ]
Jest z daleka od autostrad, i nikt tu żadnej nie puści bo po co sobie utrudniać, dookoła jest las, a kawałek dalej można pociągnąć autstrade przez polaZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lashlota dzialka moze nie byc w planie,wazniejsze wtedy,czy graniczy z dzialka zabudowana.sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Z nowych to:
1. Octavia Tour 2 1.6 102 KM LPG
2. Fabia II FL 1.2 TSI 105 KM MonteCarlo
3. Roomster FL 1.2 TSI 105 KM SOUND+FAMILY+TREND
4. Renault Twingo GT 1.6 125 KM?
5. Hyundai i30 2.0 16V 143 KM
a z używek
Honda Civic 1.6 110 KM sedan lub 3dSkoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Komentarz
-
-
2 lata na początku na rozpoczęcie jakiś działań masz, teraz dopiero tuż przed upływem tych 2 lat, zrobiłem pierwszy wpis w dziennik budowy - wytyczenie fundamentów, załatwiłem kierownika wpis itp, i pozwolenie jest ważne na kolejne 3 lata od momentu pierwszych działań budowlanych (nawet takich symbolicznych). Bo przepisy się zmieniły w zeszłym roku i jest teraz 3 lata ważne, po dokonaniu pierwszych działań na "froncie" i w papierach budowy.
Komentarz
-
Komentarz